Sådan melder du dig ind

Der er åben for nye unge og voksne på voksen holdet.

Så er der åbent for tilmeldinger igen. Vi glæder os til at se mange nye medlemmer på både børnehold, ung- og voksen-begynderholdet og sortbælteholdet. Mød op og prøv træningen.

Du kan også sms’se til Jacob Bang Hansen 5. Dan (sort bælte) (mobil/sms 60161506) Instruktør/Voksne / øvet/ Børn eller formand Sanina Kürstein (mobil/sms 61704107).

Er karate noget for dig?
Måske – men det ved du først, når du har prøvet det. Vi tilbyder en gratis prøveperiode – en måned.
Du er også velkommen til at prøve, om det er noget for dig ved “sommersjov” i skolesommerferien. Her træner voksne og børn sammen. Karate er en rigtig god familiesport. Man kan træne sammen på tværs af alder og karatebælte.

Kom i klubben til de almindelige træningstider. Kom gerne 15 min før, så vi kan vise dig rundt . Du vil deltage på lige fod med alle andre i Ringsted Shotokan Karate Do-Kai.

Ja, karate er lige noget for dig!
Når du beslutter dig for. at melde dig ind i klubben, kontaktes Jacob før/efter en træning og han hjælper med indmeldelse.

Når du indmelder dig via link på de andre sider betaler du den første måneds kontingent + indmeldinggebyr på 150kr (karatepas og oprettelse i JKA Danmark).

Du vil herefter blive trukket på dit mobilpay som abonnement, så sker betalingen automatisk.

Vi glæder os til at få dig med på holdet.

Udmelding
Hvis du skal meldes ud af klubben, skal du kontakte Jacob eller en anden instruktør i klubben.

Dit medlemskab ophører først ved udløbet af den indeværende måned plus én måned.